Small group training

Ga de uitdaging aan samen met ons!

SMALL GROUP

In deze trainingsvorm sport je samen met max. 6 personen en ervaar je toch de coaching en motivatie die wij je als Personal trainers kunnen bieden.

We werken aan je uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, mobiliteit en Core.

Elke week dagen wij jullie uit met een toffe workout!

Wat is KRACHT? Een full-body training om het lichaam te verstevigen en je algemene fitheid te verbeteren.Deze lessen zijn ideaal voor beginnende sporters, maar ook semi-gevorderden worden hier uitgedaagd. 

Wat is KRACHT-IGER? In deze trainingen gaat het er al iets steviger aan toe. We dagen je uit tot je maximale kracht! Deadlifts, back squats, cleans, snatches en bench presses zijn zo wat dagelijkse kost. Heb je ervaring in Crossfit of gelijkaardige lessen? Dan ben je hier aan het juiste adres. (Gevorderden)

Wat is BOKSKRACHT? Leer de technieken van het boksen tijdens deze full-body training en ga volledig los tijdens de boksmomenten. (beginner en semi-gevorderden)

Maak kennis met ons laatste nieuwe uur KRACHT YOGA. Voor beginners en semi-gevorderden waar flexibiliteit, kracht en relaxatie aan bod komen via een dynamische flow van houdingen. (lenigheid en/of kracht zijn niet vereist) Gelijkaardig aan Ashtangayoga.

MAANDAG

KRACHT: 10u00
KRACHT-IGER: 19U30

DINSDAG

KRACHT: 19u00

WOENSDAG

KRACHT: 09u00
KRACHT-IGER: 20u00

DONDERDAG

KRACHT: 18u25
BOKSKRACHT: 19u30

VRIJDAG

KRACHT: 10u00

ZATERDAG

KRACHT-IGER: 09u00
KRACHT: 10u00

ZONDAG

KRACHTYOGA: 10u00

Scroll naar boven